Pedagogu i Shkencave Politike, Fitim Zekthi thotë se, kreu i Partisë Socialiste po kërkon të ndryshojë rregullat për zgjedhjet për të arritur qëllimin e marrjes së një mandati të tretë.

Ai thotë se, Edi Rama do t’i shkojë deri në fund synimit për të ndaluar koalicionet parazgjedhore duke marrë vendim të njëanshëm.

“Ndryshimet Kushtetuese i kanë hapur rrugën heqjes së koalicionit dhe mendoj se do të bëjë çdo përpjekje për t’i shkuar deri në fund…….
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *