Stërvitje në palestër dhe qendra estetike. Manuela Arcuri kujdeset për veten e saj në Instagram ka ndarë disa foto të ecurisë së saj “shëndetësore”. Një pushim për aktoren e bukur italiane, në një foto ku shfaqet e shpengua në ‘topless’ në shtrat, në pritje të një masazhi. Një seks-simbol i vërtetë!. Pastaj, në një foto tjetër, stërvitet me trajnerin e saj personal.

Source: New feed