Analisti Kim Mehmeti komentoi në SYRI TV marrëveshjen e arritur në Uashington mes Kosovës dhe Serbisë.

Ai e nisi me kritika ndaj identifikimit të Kosovës si shtet me shumicë myslimane.

“Asnjë shtet nuk identifikohet nga përkatësia fetare. Përkatësia fetare nuk identifikon përkatësinë etnike,” tha ai.

Mehmeti e quajti marrëveshjen një paradë për fushatën e Trump.

“Kjo që ndodhi në Uashington ka të bëjë me karrierën politike të atyre që e iniciojnë……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *