Sipas kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se marrëveshja në Uashington është një hap drejt normalizimit të marrëdhënieve me Serbinë.

Ai ka thënë se LDK i ka besuar ShBA-së dhe Grenellit nga fillimi dhe se ka qenë e bindur se në Uashington nuk do të ketë ndarje, por as ndryshim të kufijve.

Mustafa ka thënë se edhe Albin Kurti e Vjosa Osmani që po pretendojnë se marrëveshja është e dëmshme, e dinë dhe e kanë ditur se në Uashington nuk do të ketë “thika mbi……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *