Teuta është gati për finalen e Kupës së Shqipëri, për një epilog të gëzueshëm të sezonit, që përkon me 100-vjetorin e themelimit të klubit durrsak. Në konferencën për shtyp të rastit, trajneri i “Djemve të Detit”, Edi Martini, përcjell optimizëm, i bazuar, sigurisht, te puna dhe angazhimi i futbollistëve në stërvitje.

Për Kupën e Shqipërisë kam menduar direkt pas ndeshjes me Partizanin ose më saktë pas fitores në Vlorë që e siguruam 100 për qind……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *