Vrasja e ukrainases dhe farmacistit ka vendosur në aktivitet të plotë policinë greke për të gjetur shqiptarin që konsiderohet i dyshuari numër 1 për vrasjen e tmerrshme të dyfishtë të 43 vjeçares dhe 42-vjeçarit brenda shtëpisë së saj verore në Loutraki.

Për sa kohë që ish-partneri i ukrainases 45-vjeçar mbetet është ende i arratisur, një skenar i ri për përfshirjen e një personi të dytë në çështje rrëzon versionin e parë.

Një person tjetër……
Source: New feed

Leave a Reply