Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë për shkak të moti të ftohtë, ka marr vendim që nesër (të mërkurën) të mos zhvillohet procesi mësimor në të gjitha shkollat e Kosovës.

Këtë e ka konfirmuar Këshilltari i ministrit të Arsimit, Valmir Gashi. Ai ka thënë se kjo ditë do të zëvendësohet me një ditë tjetër.

Sipas meteorologëve, e mërkura pritet të jetë një nga ditët më të ftohta në vend.

Source: New feed