Lajmi.net – 20:41 27/02
Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë për shkak të moti të ftohtë, ka marr vendim që të mërkurën të mos zhvillohet procesi mësimor në të gjitha shkollat e Kosovës.

Albeu.com: Temperaturat e ulëta, ministria e arsimit ndërpret mësimin të mërkurën

Telegrafi: Shkaku i motit të ftohët, MASHT-i vendos që të mërkurën të mos zhvillohet procesi mësimor

Telegrafi: Ministri Bytyqi mori pjesë në debatin me temë ”Rëndësia e organizimit dhe sfidat e edukimit parashkollor”

21 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed