Ministria e Arsimit ka nxjerr udhëzimin me datat e provimeve të Maturës Shteterore per vitin 2018.

Provimet nisin me gjuhen e huaj me 4 qershor dhe mbarojne ne 20 qershor me lendet me zgjedhje.

*Udhezimi i plote

Source: New feed