Kosovarët i janë drejtuar bregdetit shqiptar edhe gjatë kësaj fundjavë duke shënuar një fluks kalimesh në Morinë. Brenda dy orëve kaluan më shumë se 15 mijë qytetarë me automjete personale dhe autobuzë dhe u nisën drejt detit.

Vargu i mjeteve zgjatet për kilometra të tëra, ndërsa policia punon me procedurë të përshpejtuar në 6 sportele.

Kjo është fundjava e fundit e pushimeve për nxënësit, pasi të hënën nis shkolla.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *