Greqia vijon të shënoi rritje të rasteve të reja me Covid-19, ku në 24 orët e fundit janë 2198 raste të reja me koronavirus.

Ndërkohë u regjistruan 59 vdekje duke e rritur numrin e fataliteteve në total në 1165 që nga fillimi i pandemisë.

Në të njëjtën kohë, numri i pacientëve të intubuar në Njësitë e Kujdesit Intensiv arriti në 400.

Mosha e tyre mesatare është 65 vjeç. 126 (31.5%) janë gra dhe pjesa tjetër janë burra. 79.5% e pacientëve të intubuar kanë një……
Source: New feed