Koronavirusi ka ndikuar në çdo aspekt të jetës sonë dhe ka prishur edhe lumturinë e shumë personave.

Qindra mijëra dasma janë shtyrë, anuluar apo organizuar me një numër minimal të të ftuarve.

Stresi dhe zhgënjimi që duhet t’u ketë shkaktuar nuseve dhe djemve në të gjithë botën është shumë i madh.

Fotografët e dasmave me të vërtetë janë goditur rëndë, pasi mjeti i jetesës së tyre tani në rrezik.

Mw poshtw janw disa prej momenteve të epike në……
Source: New feed

Leave a Reply