Fenomeni i lulëzimit të parcelave të kanabisit ka ardhur për dy arsye kryesore sipas gazetarit Artan Hoxha, ku kriza ekonomike dhe viti zgjedhor kanë ndikuar në përhapjen e këtij fenomeni.

Duke ironizuar lidhur me zgjedhjet e ardhshme të 25 prillit, gazetari investigativ tha se vetëm me parcelën ku ai ishte në Tropojë, e kap pragun elektoral në zgjedhjet e ardhshme.

“Ajo bima mund të prodhojë 2-3 kg. Ajo është ekzemplar, vetëm aty në një parcelë e kap pragun elektoral në zgjedhjet e ardhshme. Kam marrë aq……
Source: New feed

Leave a Reply