Analisti Kim Mehmeti, në programin e tij të së premtes në SYRI TV, komentoi situatën në Shqipëri. Ai tha se ka një lëvdatë për qeverinë, pas shumë kritikave.

“Mirë bëri Shqipëria që nuk i mbylli kufijtë dhe për herë të parë, Shqipëria u takonte shqiptarëve,” tha Mehmeti.

Ai më pas përshkroi udhëtimet në Shqipëri, duke theksuar disa probleme të turizmit shqiptar, duke e nisur nga hedhja e mbeturinave. Ai nënvizoi edhe një problem tjetër: privatizimin e……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *