Menaxher Operacional
 
Kompania mundëson shitjen dhe montimin e dyerve te blinduara te brendeshme dhe te jashteme me ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë.

  • Kerkohet menaxher operacional per ndjekjen e detyrimeve kontraktuale te lidhur me firmat ndertuese per montimin dhe dorezimin e dyerve ne kohe dhe cilesi me situacion dhe proces verbal dy palesh.
  • Personi te jete i afte me pervoje ne pune, komunikues dhe bashkeveprues me grupin montues dhe kontraktoret.
  • Preferohert te perdore aplikacione si mesazhe telefonike, kompjuterin dhe automjetin.
  • Eshte pune komode dhe e lehte, qe kerkon aftesi ne koordinim, menaxhim, dhe vemendje ne detaje.
  • Gjithashtu, ky rol kerkon qe individi te kete aftesi ne shitje e reklamim te produktit (dyerve) pasi per cdo shitje (te gjetur nga ky individ) merr 3 deri 5% te cmimit shitjes.
  • Njohje e anglishtes eshte nje plus.

Mund te na telefononi ne nr. tel per me shume informacion: 0694066285

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *