Profesionisti Recruitment Agency pjesë e Çelësi Media Group, për llogari të një Klienti lider në sektorin e shitjes B2B, është në kërkim të një Menaxher Shitje në rrethin e Shkodrës.

Përmbledhja e pozicionit: Menaxheri i shitjes do të mbikëqyrë marrëdhëniet e kompanisë me klientët e saj të rinj apo ekzistues. Ju do të jeni përgjegjës për marrjen dhe mirëmbajtjen e klientëve duke kuptuar kërkesat e tyre. Qëllimi është që të kontribuojmë në mbajtjen dhe zhvillimin e biznesit për të arritur sukses afatgjatë.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *