LUFRA kompania me fabrikën në Lushnjë, Rrogozhinë dhe një fabrikë uji në Dukat, Vlorë, por edhe me produkte prezente në të gjithë Shqipërinë po kërkon të punësojë një MANAXHER TË SISTEMEVE TË INFORMACIONIT(MIS).

Source: New feed

Leave a Reply