Meral i mban inat Xhemres dhe Ejlylit për shkak se nuk e fitoi punën si modele.

Topraku zbulon atë çfarë po i fsheh Feride. Vajzat futen fshehurazi në zyrën e Nerimanit dhe shohin videon e Ferides.

Ejlyl mëson se nga Defne se Mesude është shtatzënë.

Vajzat e jetimores zihen me Defnen dhe shoqet e saj. Xhenk kërkon të rikthehet me Kaderin por ajo nuk pranon.

Serkan thotë para të gjithë klasës se nëna e tij punon pjatalarëse.

Defne habitet kur e dëgjon këtë dhe i ulet hunda.

Kemal rikthehet në shtëpi……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *