Vajza që u kurorëzua si Miss Anglia në 2019, është rikthyer në Britani, pasi vendosi të ndihmonte kolegët e saj, dhe për të vazhduar karrierën e saj si doktoreshë.

Në mes të pandemisë së Covid-19, Bhasha Mukherjee ka zgjedhur të jetë në vijën e parë.  

Bhasha ka kryer studimet për mjekësi, por u shkëput nga profesioni për të marrë pjesë në  ‘Miss World’ në dhjetor 2019 ku përfaqësoi Anglinë dhe doli fituese.

Ajo është ftuar për te……
Source: New feed

Leave a Reply