Ditët e fundit në rrjetet sociale po qarkullon një video ku disa mjekë në Dhomën e Deputetëve në Itali pretendojnë se epidemia është një mashtrim.

Doktori Pasquale Mario Bacco flet për mjekët në vijën e frontit gjatë urgjencës Covid-19, duke argumentuar se protokollet ishin të gabuara dhe se për këtë arsye ata po vrasin pacientët duke “djegur” mushkëritë e tyre me oksigjen.

“Theksojmë se virusi nuk ka vrarë asnjë person. Ne kemi aplikuar terapi dhe protokolle, krejtësisht……
Source: New feed

Leave a Reply