Këtë të mërkurë në “Open” te Eni Vasili disa mjekë të njohur dhe ministrja e Shëndetësisë diskutuan në lidhje me infektimet e shumta nga Covid-19.

Por ajo që bëri jehonë nga ky emision mbetet dëshmia e mjekut të njohur Arian Mezini, i cili tha se në spitale nuk ka kushte, sepse ka mbi 4 apo 5 veta të sëmurë me koronavirus në dhoma dhe kjo kërkon vënien në punë të spitaleve të tjera, pasi nuk është normale që të rrinë kaq shumë të sëmurë bashkë.

E megjithatë ajo çka tha më pas mjeku Mezini ishte shkatërruese për krejt konferencën e shtypit të kryeministrit, i cili sot sulmoi këdo, bile……
Source: New feed