Nga Agim Xhafka/

Majko:- Më budalla nuk kisha ndeshur në jetën time. Ndaj i hapa rrugë kaq vjet.

Braçe:- Në asnjë mbledhje qeverie nuk mori pjesë. Se s’ia kishte haberin.

Shalsi:- Nuk vodhi me lezet siç premtuam.

Spiropali:- Skënderbeut ky t’i hajë kakën. As kalit nuk iu afrua.

Ulsiu:- Për pak morëm me qafë dhe Metën.

Ulqini:- Nuk më la të flisja njëherë pa do ia qr.

Ruçi:- Më vuri kryetar parlamenti pa më pyetur. Arrogant dhe i trashë.

Xhaçka:- Shyqyr që u prishën……
Source: New feed