Lajmi.net – 22:11 27/02
Këngëtarja me famë botërore, Rita Ora për 10 vjetorin e pavarësisë erdhi në Kosovë duke mbajtur një koncert. E që masat e sigurisë të jenë në nivel ishin përkujdesur të gjitha institucionet e …

Telegrafi: Rita: Është krenari të kthehesh për të shfaqur mbështetjen dhe respektin për vendin, i cili është aq krenar me ty

Lajmi.net: Rita publikon videon që nga momenti kur u nis për Kosovë e deri në përfundim të koncertit

Koha.net: Rita: Punoj shumë për ta vendosur Kosovën në hartën e botës

33 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed