Lajmi.net – 20:21 27/02
Për shkak të kushteve të vështira atmosferike kryeministri Ramush Haradinaj dhe ekipi i tij nuk ka mundur të aterojë sot pasdite në Prishtinë. Zëdhënësja e Aeroportit, Valentina Gara ka bërë të ditur …

Albeu.com: Bora vështirëson kthimin e Haradinajt në Prishtinë

Lajmi.net: Aeroporti konfirmon se kryeministri nuk mundi të aterrojë në Prishtinë

Almakos: Aeroplani me të cilin kthehej Haradinaj nga Londra, detyrohet të aterojë në Sofje

32 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed