IRIS PRINT kompani me aktivitet ne fushen e shtypit dhe botimeve, import-eksport. Shtepi botuese, shtypshkronje per leter, plastik karton, te gjitha llojet e shtypit, e specializuar ne publicitet, reklama, panaire,

eshte ne kerkim te pozicionit te punes :

Ndihmes makinist shtypi(offset).

  • Ofrohet bashkepunim;
  • Besueshmeri dhe page shume te mire.

Personat e interesuar te dergojne CV ne info@irisprint.al ose te telefonojne ne 0696006019

Source: New feed

Leave a Reply