Policia turke ndërhyri në një dasëm në Turqi, ku dy familje po martonin fëmijët e tyre të mitur dhe të një gjaku, vajza 10 vjeçe dhe djali vetëm 14 vjeçar.

Policia kishte dërgua të fëmijët në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Dicle për përcaktimin e moshës, me arsyetimin se familjet e tyre kishin në lidhje me moshën e tyre. Është thënë se hetimi për rastin është duke vazhduar.

Vajza, të cilën prokurori vendos të marrë nën mbrojtje, është vendosur në zyrën e Drejtorisë Provinciale të Qendrës se Familjes dhe Politikave Sociale në qytetin Mardin.

Source: New feed