Mesa duket, Kodi Rrugor do të ndryshojë sërish dhe një variant paraprak është nxjerrë për konsultim me një numër të madh ndryshimesh.

Ajo që bie në sy nga ky variant është përforcimi i sistemit të pikëve lidhur me lejen e drejtimit.

Deri tani edhe pse ky sistem ka vite që funksionon, nuk ka pasur një aplikim të heqjes së pikëve në rastet e shkeljeve.

Çfarë ndryshimesh sjell Kodi i ri i nga masat për përdorimin e rripit të sigurimit dhe celularit tek ato ndëshkuese për……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *