Dashuria është e bukur dhe është mësuesi më i mirë në jetë, duke na dhënë një shans për të shijuar tre lloje të ndryshme të romancës.

Të biesh në dashuri të lë pa frymë në çdo kuptim të fjalës.

Është një përvojë magjike që na bënë të ëndërrojmë dhe krijojmë skenarët e përsosur në kokën tonë.

Por, jo çdo dashuri çon në një fund të lumtur. Dashuria ndonjëherë është e……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *