Tung.
Jam ne kerkim te njoh e takoj nje mashkull per tu shoqeruar, argetuar, dhe kenaqur ne menyre intime.
Per arsye se e kam deshire qe ta perserise experiencen e kahmotshme me mashkull tjeter, jam i vendosur ne ate se qka kerkoj, andaj i pergjigjem ve…
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *