Almakos – 17:21 27/02
Për shkak të fatkeqësisë në rrugë, në grykën malore Presekë, prej orës 16:25 komunikacioni po zhvillohet nëpër një korsi. Prej orës 16:00 në kërë grykë malore, për shkak të reshjeve të borës është …

Telegrafi: Ndalohet lëvizja e makinave të rënda në Strazhë, Presekë dhe Bukovë

Telegrafi: Bora e rëndon komunikacionin në Maqedoni

Source: New feed