SOT – 21:41 27/02
I ftuar në emisionin Studio e Hapur, Presidenti Meta nuk ka deklaruar se do të japë plotfuqishmërinë apo nëse nuk do e japë, por theksin e ka vënë tek zbatimi i ligjit dhe tek fakti se është me …

BalkanWeb: Plotfuqishmëria/ Çështja kthehet sërish në Ministrinë e Jashtme, Meta e pranon: Kërkova informacione shtesë

SOT: Negociatat me Greqinë, a do ta japë Presidenti Plotfuqishmërinë? Ja si përgjigjet Meta

Gazeta Express: Negociatat me Greqinë, a do ta japë Presidenti Plotfuqishmërinë?! Meta jep përgjigjen

42 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed