Lajmi.net – 16:41 27/02
Nesër, Kuvendi i Kosovës, mban seancë të jashtëzakonshme. Pikë e vetme e rendit të ditës është shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes për Kufirin Shtetëror mes Kosovës dhe Mali të …

Albeu.com: Deputetja e AAK-së nuk e voton demarkacionin, Selmanaj paralajmëron për po

Lajmi.net: Veseli shprehet i bindur se Demarkacioni kalon nesër

Almakos: Krasniqi: Deri në momentin e votimit, do t’i kemi votat për kalimin e demarakcionit

139 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed