Shkalla e pozitivitetit, 6.38%, ishte më e larta te pasagjerët e kthyer nga Kosova. Testimet kanë treguar një rezultat pozitiv për 93 nga gjithsej 1,458 njerëz që kanë hyrë nga ky vend.

Shumica e udhëtarëve që kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në Aeroportin e Frankfurtit, kanë ardhur nga Kosova. Kjo del nga statistikat e ndërmarrjes Centogene, e cila ofron testet  për koronavirus në Aeroportin e Frankfurtit, shkruan DPA.

Shifrat i referohen periudhës midis 15 korrikut dhe 8 shtatorit. Janë testuar të paktën ……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *