Modelja braziliane, Eloisa Pinto Fontes u raportua e humbur në vitin 2019, u pa më 6 tetor, duke u endur rrugëve në Rio de Jainero.

Ajo u pa teksa endej e vetme, pa këmishë dhe pa këpucë.

Eloisa kishte një karriere premtuese në modë, por ndoshta stresi i pasarelave dhe konfliktet me burrin e saj, kolegun Andre Birleanu , ushtruan presion mbi të.

Një tjetër episod i ngjashëm, ka ndodhur edhe në fillim të 2019, kur ajo u zhduk nga shtëpia për 5 ditë dhe u gjet në një gjendje konfuze nga policia, në një……
Source: New feed

Leave a Reply