Arabia Saudite ka emëruar sot një grua për zëvendësministre të Punës dhe Zhvillimit Social me qëllim që të rritet përfshirja e grave në sferën e punësimit.

Sipas Asociated Press duke cituar agjencinë shtetërore të lajmeve mbretëria për këtë rast ka nxjerr një dekret por pa dhënë shumë detaje.

Source: New feed