Presidenti Biden do të korrigjojë gabimet në politikën e jashtme të presidentit Trump. Por pas Grenellit nuk vjen anti-Grenelli; vijnë vektorët brenda të cilëve duhet ta gjejnë veten Kosova dhe regjioni

1.

E ka pasur një shkrim autorial në mars të këtij viti ai që tashmë është zgjedhur president i Amerikës në revistën “Foreign Policy”. Njëra prej porosive të Joe Bidenit, që lexohej me thjeshtësinë më të madhe, ishte se si president do të korrigjojë gabimet e bëra, e……
Source: New feed