Një person është gjendur i pajetë në një banesë pranë zonës së njohur si 15 katëshit në qytetin e Fierit.

Në vendgjarje aktualisht ndodhet policia së bashku me ekspertët.

Ndërkohë që nuk ka ende informacione lidhur mbi seksin dhe moshën e personit të pajetë.

 

 

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *