Covid-19 mbërrin dhe në Vatikan. Një burrë që jeton në të njëjtën rezidencë me Papa Françesku ka dalë pozitiv për COVID-19 dhe është izoluar, tha Vatikani të shtunën.

Sipas Reuters, burri, i cili nuk u identifikua dhe nuk kishte simptoma të sëmundjes, u largua nga rezidenca Santa Marta dhe shkoi në izolim së bashku me disa persona të tjetër, me të cilët kishte pasur kontakt të drejtpërdrejtë.

Papa Françesku, të cilit i ishte hequr një pjesë e një mushkërie……
Source: New feed

Leave a Reply