Një burrë që qëlloi dy vëllezër, duke vrarë njërin prej tyre dhe duke plagosur tjetrin, pretendon se qëlloi në vetëmbrojtje dhe kishte frikë nga dyshja sepse dinte që ata ishin mafia shqiptare që sundonte periferitë perëndimore të Melburnit.

Pamjet e kamerave të sigurisë të transmetuar në Gjykatën Supreme, tregojnë se Ahmad El-Chakik teksa përplaset me Edmund dhe Elvis Shabanin më 20 tetor 2017.

Edmund Shabani vdiq nga plagët në gjoks dhe bark, ndërsa Elvisi u qëllua në këmbë,……
Source: New feed