Owura Kwadwo, një mësues nga Kumasi, Gana ua mëson nxënësve të tij shkencat kompjuterike në një mënyrë shumë të veçantë.

Në një përpjekje për t’i bërë nxënësit të kuptonin mësimet e kompjuterit, ai vizatoi një format të Microsoft Word në dërrasë.

Kjo pasi që, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, Kwadwo nuk kishte kompjuter për t’u demonstruar studentëve Microsoft Word, kështu që ai e vizatoi atë në dërrasën e zezë.

Dhe fotografia e tij me një faqe të Microsoft Word-it të vizatuar në dërrasë të zezë është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale.

Në një postim të Facebook-ut, Kwadwo shkroi: “Mësimdhënia e teknologjisë informative në shkollat e Ganës është shumë interesante. Unë i dua nxënësit kështu që unë duhet të bëj atë që do t’i bëjë ata të kuptojnë atë që po ua mësoj.

Source: New feed