“Asnjë sëmundje në histori nuk ka parë një zhvillim kaq të shpejtë në kërkime shkencore. Është një dëshmi e përparimeve të pabesueshme në shkencë dhe teknologji, që bota ka bërë në vitet e fundit”, tha ai për gazetarët, transmeton lajmi.net.

“Duhet të përputhet me ambicien për t’u siguruar që sa më shumë persona të kenë qasje ndaj tyre”, shtoi Tedros.

E pyetur në lidhje me pretendimet e ndryshme për mbërritjen e vaksinave, kryeshkencëtarja e OBSH-së, Soumya Swaminathan tha se njerëzit duhet të kenë parasysh se provat klinike duan kohë dhe nuk mund të nxitohen. /Lajmi.net/

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *