Beauty Studio FILJA ofron kurse për mësimin e mbjelljes së thonjëve, gjitha modelet dhe dizajnet, të interesuarat të na kontaktojnë në numer telefoni. Adresa Bulevardi Bill Clinton lagjja Dardani ne Prishtine
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *