<![CDATA[

Ofroj pune

2020-06-01 15:25:05
2020-06-01 18:40:29

Oferta Suksesi

Butiku ZERO 5 ofron pune per punetor/puntore per shitje ne butik, kanditet, te jete e afte ne komunikim, te njohe punen me kompjuter, te kete ambicie per avancim dhe pergjegjesi ne pune, orari i punes e Hene e Shtunde nga ora 10:00h / 18:00h, e Diela dhe festat zyrtare pushim, pagesa sipas marveshjes. Adresa lagjja Tophane ne Prishtine.044950747

Kontakti:

  • Email :
  • Phone : 044950747

Dallimi mes nesh dhe web faqeve tjera është seriozitieti në punë. Cdo shpallje që vjen tek ne korigjohet dhe vërtetohet para se të publikohet online. Jetë gjatësia e kësaj web faqeje tregon më së miri per seriozitetin tonë dhe përkushtimin që e kemi ndaj lexuesit tonë. “Oferta ka shumë por e suksesshme është Oferta Suksesi” – 044 50 68 50.

]]>
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *