Kompania Deutschcolor, pas nje partneritet disa vjecar me DELTA GROUP, ka ndertuar ne Shqiperi fabriken e saj nga me modernet ne Ballkan, me nje teknologji gjermane te avancuar per prodhimin e bojerave ekologjike e shume produkteve te tjera.
Deutschcolor eshte i hapur te mireprese cdo person energjik me vullnetin e mire ndaj kompanise, duke i dhene mundesi gjithesecilit te realizoje objektivat e tij personale ne aspektin professional.
Në fokusin tonë primar, janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.
Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e Deutschcolor.
Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Operator Prodhimi

Source: New feed

Leave a Reply