“Kompania Autopasion SH.A ne filialin e saj ne qytetin e Tiranes kerkone te punesoje operator finance. Vendi i lire eshte vakant per meshkuj dhe femra, me eksperience dhe arsimin perkates. Paga eshte e kenaqshme.

Per me shume informacion ju lutem na konktaktoni ne numrin e telefonit 0684094096 ose ne email-in kejdirrapaj@autopasion.al duke na derguar CV-tuaj.”   

Source: New feed

Leave a Reply