Pershendetje jam nje djale i ri 24 vjeç i imet dhe simpatik.U be shume kohe qe po me tundon deshira per tu takuar me nje çift f+m.Kjo per te vetmen arsye sepse dua te mesoj prej tyre .Ju falenderoj☺️
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *