Telegrafi – 16:51 27/02
Revista e njohur Bazzar ka publikuar pamjet më të bukura të borës në të gjithë Evropën. Në listën prej dhjetë fotove, në këto pamje renditet dhe fshati Mramor që gjendet 18 kilometra larg Prishtinës, …

Koha.net: Pamja nga Mramori, prej më të mirave në Evropën e mbuluar me borë

Alb Portali: Pamjet më të bukura të borës në të gjithë Evropën, në listë është dhe fshati Mramor [Foto]

Source: New feed