Nga Foreign Policy.

Miliona nxënës dhe studentë të universitetit janë rikthyer sërish në klasë, fizikisht apo virtualisht. Shkollat?! Po rihapen me rregullore të rrepta për shkak të koronavirusit. Ka shumë modele që po ndiqen – nga “klasat flluska” të Danimarkës, që kufizojnë ndërveprimin me pjesën tjetër të shkollës, deri tek programet mësimore hibride që janë vetëm pjesërisht personale, për të vazhduar mësimin në distancë, me të gjitha problemet që ai……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *