Përshëndetje nga SH.M.U dhe më poshtë po ju njohim me parashikimin e motit sa i përket kësaj fundjave!

Edhe pse në muajin Shtator vendi ynë edhe për këtë fundjave do të vijoj të ndikohet ngha kushtet e qëndrueshme atmosferike, një lajm i mirë ky për adhuruesit e plazhit dhe diellit.

Në këtë mënyrë si për ditën e Shtunë ashtu dhe të Dielën moti do të jetë i kthjellët në të gjithë territorin përjashtuar vranësirat kalimtare nga orët e mesditës deri ato……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *