Gashi ka thënë në RTV Dukagjini se Qeveria Hoti është pasuese e Qeverisë Kurti dhe se e konsiderojnë si të dëmshme.

Mocionin e VV-së, Gashi e vlerëson jo të qëlluar dhe aspak të sinqertë.

Ai dyshon edhe në qëllimin e këtij mocioni, duke thënë se përmes tij VV-ja po synon t’ia zgjasë mandatin qeverisë Hoti, pasi që nuk i ka 61 vota.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *